Bedrijfshuisvesting  Locatieonderzoek  Bedrijfsverplaatsing  Vastgoedmanagement  Taxaties  Woningen
 
koop
verkoop
huur/verhuur
taxatie
tarieven
service
home
contact
links
taal

Woningen

Al onze huizen staan afgebeeld op de Funda website (www.funda.nl), de meest volledige woonaanbodsite van Nederland. Zoekt u voor uw situatie de juiste informatie, of wilt u hulp bij het zoeken van uw droomhuis dan adviseren wij u om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij leveren maatwerk en kunnen antwoord geven op uw specifieke vragen. Ons werkgebied het midden- en zuidelijk deel van de provincie Noord-Holland. Kijk in onze lijst van plaatsen voor een overzicht.

Bent u op zoek naar algemene informatie over het kopen, verkopen of het laten taxeren van een woonhuis, dan verwijzen wij u naar de NVM site (www.nvm.nl), waar u deze algemene informatie vindt.

Wat wij u alvast wel kunnen vertellen: Zijlstra Vastgoed, NVM makelaar o.g., biedt u deskundig advies, objectieve betrokkenheid en betrouwbaarheid. Ons NVM-lidmaatschap is uw waarborg voor onze deskundigheid en objectiviteit. Zijlstra Vastgoed behartigt uw belangen met nauwgezette aandacht en grote accuratesse. Dat zijn we niet alleen aan de NVM, maar vooral aan ú verplicht!

Koop

Het besluit om een woning te gaan kopen, is doorgaans een belangrijke stap in uw leven. U wilt dichter bij uw werk gaan wonen, u wilt groter of juist kleiner gaan wonen of u wilt gewoon een andere woonomgeving die u meer aanspreekt én daarbij bent u op zoek naar een droomwoning. Of uw droomhuis, nieuwbouw of bestaande bouw, een villa, boerderij, bungalow, bouwperceel, eengezinswoning, penthouse of appartement is, bij het kopen van een huis gaat u niet over een nacht ijs. Bij het zoeken van een voor u passende woning komt zoveel kijken, dat deskundige begeleiding en advies van een makelaar erg belangrijk zijn.

Wanneer u zich laat registreren als zoeker, door middel van een ‘zoekopdracht’, bent u ervan verzekerd dat er op een efficiënte manier naar ‘dat ene huis’ wordt gezocht. Mede door een uitgebreide intake, worden uw woonwensen in kaart gebracht. Uiteraard kunnen wij u behulpzaam zijn bij het vaststellen van de prijsklasse waarin u een woning kunt zoeken. Bovendien zijn wij zeer goed op de hoogte van het marktaanbod en prijsontwikkelingen, gemeentelijke regelgeving, bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten en juridische procedures.

Bent u geïnteresseerd om één van de woningen te gaan bekijken, dan maken wij graag een afspraak voor u. Wij zullen u tijdens bezichtigingen begeleiden, zodat u altijd optimaal kunt profiteren van onze marktkennis, bouwkundig inzicht en vakkundig advies. Zeker omdat de koop van een nieuwe woning vaak samengaat met emoties, is het prettig om begeleid te worden door iemand die volledig op de hoogte is van uw situatie en uw belangen objectief kan behartigen.

Heeft u uiteindelijk de woning van uw keuze gevonden en wilt u hierop een bieding brengen, dan zullen wij dit hele onderhandelingstraject voor u uitvoeren. In overleg met u stellen wij vast wat voor bod en eventueel tegenbod u wilt gaan doen. Komt er een overeenkomst tot stand, dat zullen wij u juridisch begeleiden en adviseren (koopakte, leveringsakte, eigendomsoverdracht etc.) Ook nadat de koop gesloten is, kunt u altijd nog bij ons terecht voor vragen of advies.

Verkoop

Wanneer u besluit uw woning te verkopen, heeft u allerlei vragen. Wat zou bijvoorbeeld een goede vraagprijs zijn voor uw woning? Zijn er bouwkundige zaken waarmee rekening gehouden moet worden? Kan ik achteraf aansprakelijk gesteld worden voor geborgen gebreken? Wat zijn de markt- en prijsontwikkelingen van dit moment? Hoe bereikt u een zo groot mogelijke doelgroep voor uw woning? Wanneer u de verkoop van uw woning aan Zijlstra Vastgoed uitbesteedt, garanderen wij dat wij deskundige antwoorden op bovenstaande vragen voor u hebben. Ook hier geldt weer dat elke situatie anders is en de antwoorden op deze vragen voor u een verhaal op maat is. De verkoop van uw huis is bij ons in goede handen. Wij zien bemiddeling bij verkoop als een zaak van intensieve begeleiding en méér. Wij bepalen de juiste verkoopprijs, gaan voor u in onderhandeling. Zoeken de juiste koper voor uw huis. Alleen serieuze kandidaten zullen wij ‘een rondleiding’ aanbieden. Uiteraard alles in vooroverleg met u! U blijft aktief betrokken bij de verkoop, zonder dat u daar veel tijd in hoeft te steken.

Indien u van plan bent om uw woning te verkopen en u op zoek bent naar uitgebreide en voor u specifieke informatie, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Huur en verhuur

Zijlstra Vastgoed is geregeld als makelaar betrokken bij het aan- en verhuren van woningen in ons werkgebied. Indien u een huurwoning zoekt kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u een overzicht van het huidige huuraanbod kunnen doen toekomen. Ook hiervoor geldt dat wij de expertise in huis hebben om u goed te begeleiden, van het zoeken, vinden en onderhandelen, tot het tekenen van de huurovereenkomst. Indien u als eigenaar overweegt uw woning te verhuren voor een bepaalde periode, vernemen wij dit graag van u. Op kantoor of bij u thuis kunnen wij alle aspecten, zoals risico’s en wensen van huurders doornemen, waarna u kunt besluiten wel of niet tot verhuur over te gaan. Uiteraard is dit een vrijblijvend advies waar geen kosten aan verbonden zijn.

Taxatie

Er zijn verschillende redenen om een woning te laten taxeren. Er zijn namelijk verschillende waardes te taxeren voor verschillende doeleinden. U kunt hierbij denken aan een waardebepaling ten behoeve van een hypotheek, een aankoop van een (huur)woning, een verkoopbeslissing, een nalatenschap, een echtscheiding of een onteigening.

De waarde van een woning is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van onderhoud, de grootte en indeling van de woning, de gebruikte materialen, de ligging en (toekomstige!) omgeving van de woning.

Wat voor taxatie u ook nodig heeft, bij Zijlstra Vastgoed bent u verzekerd van een vakkundig oordeel en eerlijk advies. Wij kunnen en mogen taxeren voor alle financiële instellingen in Nederland en zijn ingeschreven in het register van taxateurs o.g. (CRMT). U kunt vrijblijvend ons taxatieformulier invullen.

Tarieven

Alle waar is naar zijn geld. Natuurlijk stelt u prijs op de juiste bemiddelingskosten, maar nog veel belangrijker is het inschakelen van de juiste makelaar. U koopt of verkoopt waarschijnlijk immers het duurste en belangrijkste product van uw leven. Dan is de makelaar die u het beste kan begeleiden bij die aan- of verkoop vele malen belangrijker dan een scherp tarief. Graag nodigen wij u uit voor een ontmoeting bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen komen we er altijd uit.

Dienstverlening en service

Zijlstra Vastgoed staat u met plezier en vakkundigheid terzijde wanneer u overweegt een woning te kopen, uw eigen huis te verkopen, of een taxatie van uw woning nodig heeft. Van welke diensten u ook gebruik wilt maken, u bent verzekerd van de deskundigheid en uitgebreide expertise van onze medewerkers. Wij zijn flexibel in onze openingstijden en zijn voor onze eigen klanten op bijna ieder tijdstip bereikbaar. Ook ná het voltooien van onze opdracht verlenen wij zonder morren nog service indien dit nodig is. Zijlstra Vastgoed, dan is het vast goed!