Bedrijfshuisvesting  Locatieonderzoek  Bedrijfsverplaatsing  Vastgoedmanagement  Taxaties  Woningen
 
werkzaamheden
maatwerk
home
contact
links
taal

Vastgoedmanagement

De basis van onze begeleiding is het management voeren over vastgoedaangelegenheden die u niet (volledig) beheerst of wenst te beheersen. U kunt zo de strategische of uitvoerende taken aan ons uitbesteden. Tevens kunnen wij als klankbord dienen ter beoordeling van de huidig gevoerde (beleggings)strategie.

Als beëdigd NVM makelaar, lid van de vakgroep Bedrijfs onroerend goed, zijn uiteraard ook uitsluitend de ‘traditionele makelaarstaken’ bij ons in goede handen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bij vastgoedmanagement strekken zich uit van strategisch investment management, dus het bepalen van het basisbeleggingsbeleid middels aandelen of vastgoed, tot het operationele servicemanagement (het traditionele beheer), zijnde het administratief en/of technisch beheren van een al bestaande of te verkrijgen vastgoedportefeuille.

Maatwerk

Een opdracht tot vastgoedmanagement is altijd maatwerk. Daarom arrangeren wij vrijwel altijd eerst een vrijblijvend (discreet) oriënterend gesprek, zodat zowel vanuit uw als onze zijde duidelijk is wat de mogelijkheden zijn. Neemt u dus vrijblijvend contact op om onze creatieve denkwijze en werkmethode te ervaren.

Wij kunnen of weten niet alles

Wij hebben een stelregel  ‘Je hoeft niet alles te weten, als je het maar weet te vinden’. Dit is tevens onze kracht bij vastgoedmanagement. Indien nodig hebben of halen wij op onderdelen gespecialiseerde vakkundige partijen binnen ons relatiebestand. Wij blijven echter altijd het aanspreekpunt.