Bedrijfshuisvesting  Locatieonderzoek  Bedrijfsverplaatsing  Vastgoedmanagement  Taxaties  Woningen
 
wat levert het op
toegevoegde waarde
werkgebied
home
contact
links
taal

Locatieonderzoek

"Locatie, locatie, locatie en nog eens locatie". Een goede vestigingsplaats is sterk bepalend voor uw succes.

Vrijwel elk bedrijf neemt beslissingen rondom locaties. U opent nieuwe vestigingen, concentreert bedrijfsactiviteiten in een of meer steden, trekt weg uit bepaalde regio’s of wilt ergens een project opstarten. Stuk voor stuk beslissingen die van grote strategische waarde zijn voor de toekomst van uw onderneming. Een grondig voorbereide locatiebeslissing betekent dat u de best mogelijke keuze maakt wat betreft kosten- en risicobeheersing.

In welke buurt, stad of regio kunt u het beste uw activiteiten opstarten, concentreren of uitbreiden? Zit u nog wel op de goede plek of is het bedrijfseconomisch verantwoord en beter om te verhuizen?

Wat levert het u op?

Uitbesteding biedt garanties van onafhankelijkheid en objectiviteit: u voorkomt onnodige interne discussies of conflicten en heeft een klankbord om uw eigen ideeën en beslissingen te toetsen. Een door uw bedrijf zelfstandig genomen en (achteraf) verkeerd gebleken beslissing kost meer omzet en tijd dan vooraf te investeren in locatieonderzoek. Wij ronden uw locatieonderzoek af volgens vooraf gemaakte tijd- en budgetafspraken.

Toegevoegde waarde

Zijlstra Vastgoed kan meer voor u doen dan alleen het aanleveren van een rapportage. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van bedrijfsmakelaardij, bedrijfsverplaatsing en vastgoedmanagement, en DENKEN MET U MEE! Onze gehele werkwijze is gericht op maatwerk. Daarom arrangeren wij vrijwel altijd eerst een vrijblijvend (discreet) oriënterend gesprek, zodat zowel vanuit uw als onze zijde duidelijk is wat de mogelijkheden zijn. Neemt u dus vrijblijvend contact op om onze creatieve denkwijze en werkmethode te ervaren.

Werkgebied

Ons werkgebied is voor ‘eenvoudige’ locatieonderzoeken het midden en zuidelijk deel van Noord-Holland, alsmede een stuk van het noordelijk deel van Zuid-Holland. Bij uitgebreide locatieonderzoeken zijn wij binnen Nederland niet gebonden aan een werkgebied.