Bedrijfshuisvesting  Locatieonderzoek  Bedrijfsverplaatsing  Vastgoedmanagement  Taxaties  Woningen
 
toegevoegde waarde
begeleiding
werkgebied
 
home
contact
links
taal

Bedrijfshuisvesting

U verwachtte vele paginaís met uitgebreide tekst en uitleg? Helaas, maar wij zijn van mening dat bedrijfsmatig onroerend goed maatwerk is.

Derhalve arrangeren wij vrijwel altijd eerst een vrijblijvend (discreet) oriŽnterend gesprek, zodat zowel vanuit uw als onze zijde duidelijk is wat de mogelijkheden zijn. Neemt u dus vrijblijvend contact op om onze creatieve denkwijze en werkmethode te ervaren.

Ons aanbod staat onder andere op www.fundainbusiness.nl.

Toegevoegde waarde

Zijlstra Vastgoed is actief in alle geledingen van de commerciŽle vastgoedmarkt. Doordat wij kennis hebben van, en ons ook begeven op, het gebied van locatieonderzoek, bedrijfsverplaatsing en vastgoedmanagement, kunnen wij een toegevoegde waarde leveren in plaats van bijvoorbeeld alleen (ver)kopen of (ver)huren.  Wij denken met u mee!

Begeleiding

Bij zowel bestaande bouw, nieuwbouw, (her)ontwikkeling, sale- leaseback of belegging kunnen wij u begeleiden in alle segmenten van de commerciŽle vastgoedmarkt.

Werkgebied

Ons werkgebied is voor Ďreguliere makelaarstakení het midden- en zuidelijk deel van Noord-Holland, alsmede een stuk van het noordelijk deel van Zuid-Holland. Voor overige zaken, zoals bijvoorbeeld grootschalige projecten en advisering, zijn wij binnen Nederland niet gebonden aan een werkgebied.